Tisztelt látogatók!

 

Tájékoztatom önöket, hogy vállalkozásom nem csak Webfejlesztéssel foglalkozik hanem komplett arculattervezéssel, kiadványszerkesztéssel és grafikai munkákkal is. Ezeket folyamatosan töltöm fel a weboldalra hogy minél jobban meg tudjam győzni azokat akik kételkednek.

SPECIALITÁSUNK – az ügyfélbarát Webfejlesztés és Arculattervezés

Milliónyi cég van, akik mind egyformák. Mind ugyanazt kínálják: weboldalt. A webekdoktora- Webfejlesztő és Grafikai műhely egy kifejezetten ügyfélbarát vállalkozás. Ok, de mit jelent ez?

A tapasztalat azt mutatja, hogy egy webes fejlesztés közben a létező legnagyobb üzleti kockázat a rossz kommunikáció. Félresikerült weboldalak ezrei…, félig üzemelő webáruházak és portálok, gyenge eredményt hozó keresőoptimalizálás mögött majdnem mindig megtalálod a szokásos félreértéseket (webes) szakemberek és üzletemberek között. A szakemberből lett vállalkozók általában gyengébbek a kommunikációban. Ismerős? Ha a lényeget nézzük, a rossz kommunikáció a létező legnagyobb kockázat ezen a területen, minden más áthidalható. A jó döntések legnagyobb ellensége a félreértés.

 

Amikkel foglalkozunk:
  • CMS alapú weboldalak elkészítése (Joomla, WordPress)
  • Webáruházak készítése CMS alapokon (Woocommerce PrestaShop)
  • Egyedi fejlesztésű weboldalak és webáruházak készítése
  • Egyedi projektek, arculattervezés, logó tervezés,, névjegykártya készítés, plakát tervezés és nyomtatás.
Grafikai tervezés

A webekdoktora webre és nyomtatásra szánt grafikai anyagokat egyaránt tervez. Grafikai tevékenységünk leggyakoribb formája a webdesign-készítés.

A legmegfelelőbb design kialakításához igényfelmérés szükséges, mely során az ügyféllel közösen határozzuk meg a design alapvetéseit.

Online grafikai anyagokon kívül vállaljuk hirdetések, szórólapok, brosúrák, könyvek, csomagolástervek, reklámajándékok, naptárak stb. tervezését is.

Az online és offline területeken egyaránt megjelenik az arculat. Az arculati elemeket úgy alakítjuk ki, hogy azok weben és nyomtatásban is ugyanolyan jól érvényesüljenek.

Az Webekdoktora vállal design- frissítést is, azaz a már meglévő elemekből építkezve, azokat újragondolva készítünk mai, okos grafikai terveket.

Arculattervezés

Az egyéni arculat kialakítása kötelező érvényű napjainkban. Az arculat nélküli vállalkozás piaci jelenlétét könnyen háttérbe szoríthatja az erős arculattal rendelkező konkurencia.

A megfelelő arculat kialakításhoz egyenes, jól irányított kommunikációra van szükség. Az ügyfél elképzeléseit alapul véve kreatív szakembereink megalkotják a tökéletesen egyedi, adekvát megjelenést.

 

Webfejlesztésünkről bővebben olvashat ide kattintva!

Grafikai Arculattervezésünkről bővebben olvashat ide kattintva!