Üdvözöllek a Webek- és Grafikákdoktora weboldalon!

A nevem Kiprich Tamás egyéni vállalkozó vagyok és az a célom, hogy megfizethető szolgáltatást tudjak nyújtani minden olyan induló vagy épp már befutott vállalkozásnak, cégnek, közösségi térnek, akik szeretnének a rohanó világgal együtt fejlődni. Kollégáimmal azon dolgozunk, hogy megfizethető áron dolgozzunk és amit elkészítünk az olyan minőség legyen amelyet mi is szívesen alkalmaznánk saját vállalkozásunkban! Fő profilunk:

  1. Webfejlesztés WordPress, Joomla, motorral
  2. Grafikai munkák tervezéstől a nyomtatásig
  3. Keresőoptimalizálás és Internetes média megjelenés
  4. “GDPR” adatvédelemmel kapcsolatos tanácsadás
  5. Programozás: Mobilapplikációk készítése

Csapatunk tagjai:

Kiprich Tamás vállalkozás vezető
Üdvözlöm!
Kiprich Tamás vagyok, 27 éves fiatalember , Tatabányán élek és dolgozom és mellette a vállalkozásom építem vezető webfejlesztőként feladatom a munkák határidőre való elkészítése, weboldalaimat mindig úgy alkotom meg, hogy az megfeleljen a megrendelő minden apró kérésének, kívánságának. Hiszem azt , hogy “Dolgozni csak pontosan és szépen, ahogy a csillag megy az égen úgy érdemes!” A munkáimra igényes és precíz vagyok, számomra nincs lehetetlen csak tehetetlen.
 

 
 
 

Fodor Erzsébet Mozgókép és Animáció szakértő, Grafikus
Üdvözlöm! A nevem Fodor Erzsébet, 1998-ban születtem, Miskolcon, ahol a mai napig élek, tanulok és dolgozom. Szakmámat tekintve mozgókép-és animációkészítő vagyok és jelenleg grafikusi tanulmányokat folytatok. Nem áll távol tőlem a fotográfia és webdesing készítése sem. Ismereteimet igyekszem minden téren bővíteni. Nyitott vagyok az új megoldásokra. A szakmám iránti szeretetem egy rövid idézet tudja leginkább leírni – „Válasz olyan munkát, amivel szeretsz foglalkozni, és soha életedben nem kell dolgoznod” – Konfuciusz
 

 

 

 
 

 
Kiss Kíra Zsófia Grafikus

Üdvözlöm! A nevem Kiss Kira, mindég igyekszem jól és pontosan dolgozni. Ha valami nem sikerül azonnal nekilátok, hogy javítsam és megpróbáljam még jobban teljesíteni a feladatom. Animáció-rajzfilm szakon érettségiztem jelenleg  grafikát tanulok, és  a szenvedélyemmé vált. Ha elkezdek rajzolni  eltűnik körülöttem a világ előfordul ,hogy  enni is elfelejtek. Egyébként szeretek fényképezni és a grafikai programok segítségével varázsolni érdekes  dolgokat . Röviden ennyit magamról. A lényeg az lenne, hogy keress  és ismerj meg jobban  a munkáimon keresztül.