Üdvözöllek a Webek- és Grafikákdoktora weboldalon!

A nevem Kiprich Tamás egyéni vállalkozó vagyok és az a célom, hogy megfizethető szolgáltatást tudjak nyújtani minden olyan induló vagy épp már befutott vállalkozásnak, cégnek, közösségi térnek, akik szeretnének a rohanó világgal együtt fejlődni. Kollégáimmal azon dolgozunk, hogy megfizethető áron dolgozzunk és amit elkészítünk az olyan minőség legyen amelyet mi is szívesen alkalmaznánk saját vállalkozásunkban! Fő profilunk:

  1. Webfejlesztés WordPress, Joomla, motorral
  2. Grafikai munkák tervezéstől a nyomtatásig
  3. Keresőoptimalizálás és Internetes média megjelenés
  4. “GDPR” adatvédelemmel kapcsolatos tanácsadás
  5. Programozás: Mobilapplikációk készítése

Csapatunk tagjai:

Kiprich Tamás vállalkozás vezető
Üdvözlöm!
Kiprich Tamás vagyok, 27 éves fiatalember , Tatabányán élek és dolgozom és mellette a vállalkozásom építem vezető webfejlesztőként feladatom a munkák határidőre való elkészítése, weboldalaimat mindig úgy alkotom meg, hogy az megfeleljen a megrendelő minden apró kérésének, kívánságának. Hiszem azt , hogy “Dolgozni csak pontosan és szépen, ahogy a csillag megy az égen úgy érdemes!” A munkáimra igényes és precíz vagyok, számomra nincs lehetetlen csak tehetetlen.

 

 

 

 Ipacs Mária Grafikus, Designer

Művészeti  munkáimmal  olyan  egyedi és különleges festészeti stílust képviselek, mely egy  középkori  tradícionális falfestési technika.  Korunkban, a jelenlegi technológiai lehetőségekkel egészen más megvilágításban ismét reneszánszát éli.
25 év művészeti alkotói év, több,mint 50 kiállítási megjelenés után remélem, hogy alkotásaimmal  én is hozzájárulhatok a secco /fresco művészeti technika újbóli térhódításához.
Kreatív emberként gyakran kibontakozik a kedv más területek felfedezésére. Az alkotói vágy nem ismer korlátokat és több területen is szerencsét próbál. Nagy izgalommal és kiváncsisággal indultak el tanulmányaim a digitális világ felé, vagyis   szó-szoros értelemben a végtelen felé….
Informatikusként közgazdasági és kereskedelmi területen dolgoztam-dolgozom.
Figyelmem  azonban egyre inkább a digitális alkotás  irányába terelődik.
Ps-Ai-Id Adobe és Affinity programok használatával olyan kreatív területet találtam, melynél a stílus, a design, a színek végtelensége miatt szinte semmi sem  szabhat  határt. Képek, fotók, hirdetések, céges arculatok, logók, katalógusok és nyomdakészre szerkesztett kiadványok készítésével foglalkozom.
Megnyugtató, hogy ebbe a munkába is “becsempészhetem” alkotásaimat, így számomra – egy újjászületett világot teremthetek meg .
A webdesign az a terület, amely valamilyen formában mindenkit érint. Akár szakember, akár felhasználó, akár látogató valaki – nem lehet kikerülni.
Pont ezért van értelme.

Nagyon szép munka ez.