Üdvözöllek kedves látogató!

Szeretnélek köszönteni, engem Kiprich Tamásnak hívnak 28 éves Tatabányai lakos vagyok akinek a célja, hogy  mindenki számára megfizethető áron készítsem el online jelenléted és weboldalad, és vállalkozásod grafikai arculatát. Célom, továbbiakban hogy munkámmal elégedett legyél.

Munkáim mindig úgy végzem, hogy a lehető legkisebb hibaszázalékkal és leggyorsabban készre tudjak jelenteni. Minden alkalommal szerződés és teljesítés igazolással dolgozom.

Munkatársaim között szerepel Ipacs Mária grafikus designer akinek feladata hogy az én munkám segítse és grafikailag tökéletes munkákat adjunk ki a kezünkből. Közös munkánkat büszkén vállaljuk:

  1. Alsógallai Hírharang amely az Alsógalla városrészben működő Alsógallai Baráti Egyesület támogatásával és a Tatabányai Német Nemzetiségi Önkormányzat támogatásával jöhetett létre. 2021. Tavasszal már a 2.megjelenést ünnepelhettük és folyamatban a 3.megjelenés is. A Hírharangban Alsógalla városrész programjairól a képgaléria, a Baráti egyesület közgyűlés beszámolóival igyekszünk minden Alsógallaihoz eljutni és beszámolni Alsógalla mint városrész múltjával/jelenével/jövőjével.
  2. További munkáink között számtalan névjegykártya, szórólap, plakát, szerepel amelyekről facebook oldalamon a Webekdoktora facebook oldalon tájékozódhat.

Bízom abban, hogy hamarosan önnel/veled is partneri kapcsolatban leszünk egy közös projekt keretein belül. Érdeklődni lehet továbbiakban:

Kiprich Tamás: +3620/264-2093-as telefonszámon vagy az info@webekdoktora.hu-s e-mail elérhetőségen minden nap 8.00 – 19:00 között!

Mindenkinek szívből ajánlom Kiprich Tamás-t, kiváló, megbízható és gyors munkát végez. Nalam 5 ⭐️! 👏👍👌
Csáki Adrienn
Számítógép karbantartás
Roberto Cukrászda vezetője: Nekem ő készítette a honlapot és tartja karban.( www.robertocuki.hu ) Mindenkinek ajánlom. Korrekt áron és rugalmasan dolgozik.
Reinhardt Róbert
Webfejlesztés
Tatabányai Német Nemzetiségi Önkormányzat: Plakátjainkat, logónkat készíti. Bátran ajánlom. Jó ár, minőségi munka jellemzi!
Horn-Schamberger Anet
Grafikai Munkák
Köszönöm a sok segítséget! Az emberi hozzáállást, a rugalmasságot, a lelkiismeretes és korrekt munkát! Szerintem szépet és jót alkottunk együtt. Nézd meg te is a Nika ásvány-ékszer oldalát😊. https://asvany-ekszer.com/
Gazda Mónika
Webfejlesztés