Jelenleg a referencia weboldalak az egyetlen olyan lehetőség a cégeknek, vállalkozásoknak amelyek akkor is jelen vannak amikor az üzlet bezár vagy nem tud látogatókat fogadni a kialakult vírus helyzet miatt. Önnek szüksége van weboldalra ha a következő kérdések valamelyikére “igennel” válaszol

1. Van önnek cége amelyet a jelenlegi helyzet rosszul érint?

2. Van önnek egy ingyenes weboldala amely telis-tele van reklámokkal és nem túl célravezető?

3. Szeretne pénzt és látogatókat szerezni vállalkozásának?

4. Nem szeretne sokat költeni de megbízható oldalt szeretne?

Ha a fenti kérdések közül akár egyre is “igen” a válasz akkor önnek a következő ajánlatokat tudom mondani:

Egy weblap sikere több dologtól is függ, tehát akkor nézzük meg mitől is jó egy honlap:

  1. Első lépésben legyen szép, esztétikus: ez a honlap fogja képviselni a vállalkozását. A látogatók a weblap kinézetével fogják azonosítani a cégét. Ha egy oldal ronda, igénytelen, csicsás, akkor minket is annak fognak tartani, viszont ha szép, átgondolt, letisztult, akkor a látogatók ezt fogják a vállalkozásunkról gondolni.
  2. A kinézet után jöhet a megtalálhatóság: Könnyen meg kell, hogy találják az oldalunkat, különben nem lesz egy látogatónk sem, ha pedig nincs látogatónk, akkor vásárlónk sem lesz egy sem. Nagyon fontos, hogy az általunk meghatározott kulcsszavakra milyen pozíciót foglalunk el a keresőkben!
  3. Elegendő információ: Ha már megtaláltak minket és szép a honlapunk is, akkor a fő kérdés az, hogy kellő információval tudunk-e szolgálni a látogatóknak. A felhasználó megkapja-e ami őt érdekli? Ha igen, nyert ügyünk van, ha nem talál elég információt termékeinkről, szolgáltatásainkról, árainkról, stb., akkor elveszítettük és máshol fogja elkölteni a pénzét. Fontos dolog, hogy célcsoportunkhoz igazodó hangnemben és stílusban készüljenek a honlapunk szövegei.
  4. Adjunk mindig többet a konkurenciánál: hiába van szép oldalunk, meg is találnak bennünket, kellő információt nyújtunk, ha a konkurenciának mindig van egy jobb ötlete, ütősebb akciója. Próbáljunk újítani, új szolgáltatásokat, akciókat kitalálni és ezt weboldalunkon keresztül tudassuk is látogatóinkkal.
  5. Újítás: A megújulás, fejlesztés ne kerülje el weboldalunkat sem. Érdeklődjünk webmesterünknél, honlapkészítőnknél az újdonságokról, legújabb trendekről, hasznos funkciókról!

 

Amennyiben felkeltettem érdeklődését írjon nekem az info@webekdoktora.hu e-mail címre vagy keressen telefonon +36 20 264-2093